Voor én door karpervissers
Karperstekkies is een platform voor én door karpervissers. Het voorziet van relevante informatie en inspirerende foto's van karperstekken en vangsten. Voor zowel beginnende als ervaren karpervissers is karperstekkies.nl een waardevolle tool.

Over ons

Karperstekkies is ontstaan vanuit twee hobbies, namelijk karpervissen en websites maken. Het platform staat nog in kinderschoenen en is pas recent gestart (lees 2021). Het idee is simpelweg ontstaat uit de vraag waar nu eens te vissen, en welke voorziening etc heeft dit water dan. De naam Karperstekkies geeft duidelijk weer waar het hier om draait, namelijk het vinden van een leuke Karperstek om te vissen!

 

Vriendschap, plezier en passie voor deze hobby is de motor van Karperstekkies, en samen kunnen we dit platform tot een onmisbare tool maken. Naast een website is Karperstekkies te vinden op Facebook en Instagram.

 

Karperstekkies is een online platform welke voor hengelsport (en specifiek karper) gerelateerde content produceert, publiceert en verspreid. Ons doel is om karpervissers te voorzien van informatie en inspiratie omtrent visstekken, foto’s van karpervangsten, en relevant nieuws. We willen informatief zijn, inspireren en verrassen, daarom plaatsen we niet alles wat bij ons over de schutting wordt gegooid. De redactie beslist of de inhoud voldoen aan de Karperstekkies “stempel”. Bij Karperstekkies ligt de focus nadrukkelijk op karper.

 

Organisatie

Karperstekkies bestaat momenteel uit 1 persoon die dag en nacht werkt om dit platform op te zetten. Karperstekkies heeft geen kantoor of telefoonnummer. Dit omdat we ook andere werkzaamheden hebben naast Karperstekkies. De diensten van Karperstekkies worden gratis aangeboden.

 

Voor meer informatie neem geheel vrijblijvend contact op met: info@karperstekkies.nl

 

Scroll naar boven